[2s.mk-friends] дружба по повод излегувањето на firefox 4

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 17 07:55:46 UTC 2011


2011/3/17 Новица Наков <novica at bagra.org>:
> така што - не знам.

Па реши се дали сакаш да го избуткаш ова или ќе чекаш до крај никој
нишо да не напраи и да пропадне журката - тоа е ја мислам, нема никој
да се утрча сеа да заврши се шо треба да се заврши. Ти договори
простор, дамјан рече ќе спрема презентација, ја ќе ја нарачам и зеам
тортата. Што друго фали?
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list