[2s.mk-friends] дружба по повод излегувањето на firefox 4

nenad efremov beastmaster763 at gmail.com
Thu Mar 17 08:24:24 UTC 2011


2011/3/17 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2011/3/17 Новица Наков <novica at bagra.org>:
> > така што - не знам.
>
> Па реши се дали сакаш да го избуткаш ова или ќе чекаш до крај никој
> нишо да не напраи и да пропадне журката - тоа е ја мислам, нема никој
> да се утрча сеа да заврши се шо треба да се заврши. Ти договори
> простор, дамјан рече ќе спрема презентација, ја ќе ја нарачам и зеам
> тортата. Што друго фали?
> --
> Арангел
> xmpp/mail:
> ufo ет linux.net.mk
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


од вас некој ќе биде после во штип ?
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110317/5d800cc9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list