[2s.mk-friends] Android за BeagleBoard-xM

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu May 19 13:12:12 UTC 2011


Ако некој успешно искомпајлирал Android за BeagleBoard-xM да сподели
искуства? Од каде го симна Android-от, дали требаше дополнителни печеви,
која процедура ја следеше итн.

Јас пробав со миљон процедури кои ги најдов на google, но компајлирањето
паѓа со грешка која не можам да ја решам.


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list