[2s.mk-friends] NSND Охрид последен повик

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Thu May 26 10:47:51 UTC 2011


On 05/26/2011 12:32 PM, Damjan Georgievski wrote:
>>> Златко, Глиша, Стама и Аждер - ќе треба да ве сместиме негде -- и… тоа е
>>> сѐ што имам на списокот… друг некој ако нема кола, ќе мора со аутобус да
>>> иде.
>> Глиша, Златко имате план, кола или сл? Или идеме со автобус :)?
> и баже и мите се на овој список (ко шо разбрав)
>

Ако иде некој со бус нека пише распоред (јас најверојатно со автобус 
доаѓам). :)

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list