[2s.mk-friends] NSND Охрид последен повик

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Thu May 26 11:08:11 UTC 2011


Вака има комбиња и за Струга. Оди директно. Повратана карта е 750 денари.
Комбиња има во 12:50, 16:10 и во 19:00. Само ако сака некој нека ми пише
најкасно денес за да се јавам затоа што е со резервација и нема да можете да
најдете место, а и ако одите од автобуска и картата ја купите таму е 800.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110526/626bdc48/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list