[2s.mk-friends] NSND Охрид последен повик

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu May 26 14:16:09 UTC 2011


2011/5/26 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>:
>
> On 05/26/2011 12:32 PM, Damjan Georgievski wrote:
>>>>
>>>> Златко, Глиша, Стама и Аждер - ќе треба да ве сместиме негде -- и… тоа е
>>>> сѐ што имам на списокот… друг некој ако нема кола, ќе мора со аутобус да
>>>> иде.
>>>
>>> Глиша, Златко имате план, кола или сл? Или идеме со автобус :)?
>>
>> и баже и мите се на овој список (ко шо разбрав)
>>
>
> Ако иде некој со бус нека пише распоред (јас најверојатно со автобус
> доаѓам). :)

И јас најверојатно ќе одам со автобус, и би требало да тргам сабота сабајле.

Патот до Охрид е 2,5 или 3 саати така што ако тргнеме во 8 или 9 во
Охрид сме тамн за НСНД во 12 :)-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list