[2s.mk-friends] NSND Охрид последен повик

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Thu May 26 14:20:02 UTC 2011


On 05/26/2011 04:16 PM, Igor Stamatovski wrote:
> 2011/5/26 Dalibor Nasevic<dalibor.nasevic at gmail.com>:
>> On 05/26/2011 12:32 PM, Damjan Georgievski wrote:
>>>>> Златко, Глиша, Стама и Аждер - ќе треба да ве сместиме негде -- и… тоа е
>>>>> сѐ што имам на списокот… друг некој ако нема кола, ќе мора со аутобус да
>>>>> иде.
>>>> Глиша, Златко имате план, кола или сл? Или идеме со автобус :)?
>>> и баже и мите се на овој список (ко шо разбрав)
>>>
>> Ако иде некој со бус нека пише распоред (јас најверојатно со автобус
>> доаѓам). :)
> И јас најверојатно ќе одам со автобус, и би требало да тргам сабота сабајле.
>
> Патот до Охрид е 2,5 или 3 саати така што ако тргнеме во 8 или 9 во
> Охрид сме тамн за НСНД во 12 :)
>

Mi odgovara i mene toj plan. :)

Mozhe da se dogovorime so ist avtobus da ideme.

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list