[2s.mk-friends] NSND Охрид последен повик

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Thu May 26 18:27:44 UTC 2011


 Јас најверојатно во петок со тој во 18:30 ќе бегам.
Инаку подобри се и поефтино ви е со тој од  Хисар во 5:30, 14:45, 16:00
имате од СК за ОХ
а за назад од 5:30, 14:45 ,16:00

Со Галеб имате почести линии али некои од нив влегуваат во секој град, јас
4,5 сaати петокот одев  на кај Охрид а и овој изгледа исто ќе морам

Поздрав

Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mk | mite.mitreski at jug.mk | +38975236045
www.twitter.com/mitemitreski
http://blog.mitemitreski.com/2011/5/26 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>

> On 05/26/2011 04:16 PM, Igor Stamatovski wrote:
>
>> 2011/5/26 Dalibor Nasevic<dalibor.nasevic at gmail.com>:
>>
>>> On 05/26/2011 12:32 PM, Damjan Georgievski wrote:
>>>
>>>> Златко, Глиша, Стама и Аждер - ќе треба да ве сместиме негде -- и… тоа е
>>>>>> сѐ што имам на списокот… друг некој ако нема кола, ќе мора со аутобус
>>>>>> да
>>>>>> иде.
>>>>>>
>>>>> Глиша, Златко имате план, кола или сл? Или идеме со автобус :)?
>>>>>
>>>> и баже и мите се на овој список (ко шо разбрав)
>>>>
>>>>  Ако иде некој со бус нека пише распоред (јас најверојатно со автобус
>>> доаѓам). :)
>>>
>> И јас најверојатно ќе одам со автобус, и би требало да тргам сабота
>> сабајле.
>>
>> Патот до Охрид е 2,5 или 3 саати така што ако тргнеме во 8 или 9 во
>> Охрид сме тамн за НСНД во 12 :)
>>
>>
> Mi odgovara i mene toj plan. :)
>
> Mozhe da se dogovorime so ist avtobus da ideme.
>
>
> --
> Dalibor Nasevic
> http://dalibornasevic.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110526/b17ea02d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list