[2s.mk-friends] FLOSSK конференција - 12 ноември - повик за презентации

Bojan Ilievski drakuwa at gmail.com
Fri Nov 11 18:16:44 UTC 2011


2011/11/10 Zlatko Trajcheski <zlatra at gmail.com>:
> Најдовме уште еден, Боки може да дојде со Дамјан за да испаднеме 2
> коли по 4 мина.
>
> Поздрав
>
>
> 2011/11/10 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
>> Превоз сега за сега :
>>
>> 2 коли одат, во едната кола се : Золи, негов колега, Боки и јас, во другата
>> се Уфо, Стама и Дамјан.
>>
>> Има уште едно место во колата кај Уфо, доколку некој сака да оди може да го
>> пополни тоа место.
>>
>> --
>> Aleksandar (Aleks) Lazarov
>> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
>> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
>> Processing
>> - Member of the Free Software Macedonia Organization
>> - Ham Radio operator (Z32AL)
>> - GNU/Linux user.
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

Промена на планот. На Золи едниот колега не доаѓа, на негово место
идам јас пошто сме заедно со Алекс. Утре тргаме во 7 ипол.

ПС: Да не си ги заборавите пасошите


More information about the Ossm-members mailing list