[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Nov 10 21:15:35 UTC 2011


On 10.11.2011 22:12, Aleks wrote:
> On 10.11.2011 16:21, Aleks wrote:
>> Денеска (четврток) после 6 часот јас ќе сум во новиот простор за да 
>> ги измерам просториите колку се големи.
>
> Денеска бевме во хаклабот и направивме некој brain-storm за тоа што и 
> како би требало да има во просториите и.....


Ве молам, доколку имате било каква идеа, план, предлог, критика, 
мислење, ШТО-БИЛО поврзано со организирањето на интериерот во КИКА 2.0, 
пишете ги тука, на јавен канал за комуникација за да знаеме сите.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list