[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Darko Stojkovski dar3.st at gmail.com
Thu Nov 10 21:11:52 UTC 2011


On 11/10/2011 10:15 PM, Aleks wrote:
> Ве молам, доколку имате било каква идеа, план, предлог, критика, 
> мислење, ШТО-БИЛО поврзано со организирањето на интериерот во КИКА 
> 2.0, пишете ги тука, на јавен канал за комуникација за да знаеме сите. 
од мрежна инфраструктура што недостасува?More information about the Ossm-members mailing list