[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Nov 11 10:34:45 UTC 2011


On 11.11.2011 10:23, Arangel Angov wrote:
> On 11/11/2011 12:08 AM, Aleks wrote:
>>
>>> Имаме направено мреки од сите простории, нахнадно ќе ги закачам штом 
>>> најдам некој FLOSS софтвер за дизајнирање за соби :)
>
> Можно е денес да треба да одам со архитектите до хаклаб за да видат 
> што како и да ни дадат некој предлог план за внатрешното уредување. Се 
> уште чекам одговор од нив, но во секој случај денес или во недела ќе 
> ми треба клуч од местото.
>

Ако одиш денеска те молам пиши тука кое време ќе одиш, доколку ми 
одговара би сакал и јас да дојдам.


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list