[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri Nov 11 10:54:19 UTC 2011


> Можно е денес да треба да одам со архитектите до хаклаб за да видат што
>> како и да ни дадат некој предлог план за внатрешното уредување. Се уште
>> чекам одговор од нив, но во секој случај денес или во недела ќе ми треба
>> клуч од местото.
>>
>>
>

Јас имам клуч


-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111111/68c4f66f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list