[2s.mk-friends] FLOSSK конференција - 12 ноември - повик за презентации

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Nov 11 22:00:06 UTC 2011


2011/11/11 Bojan Ilievski <drakuwa at gmail.com>:
>>> 2 коли одат, во едната кола се : Золи, негов колега, Боки и јас, во другата
>>> се Уфо, Стама и Дамјан.

Морам да откажам јас, имаме незавршени обврски со Алда. Мораме да ги
средиме до понеделник.

C'est la vie!-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list