[2s.mk-friends] FLOSSK конференција - 12 ноември - повик за презентации

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Nov 11 23:30:08 UTC 2011


Wtf?!!! И сеа двајца да идеме?? Кој кур ебате
On Nov 11, 2011 11:00 PM, "Igor Stamatovski" <igor.stamatovski at gmail.com>
wrote:

> 2011/11/11 Bojan Ilievski <drakuwa at gmail.com>:
> >>> 2 коли одат, во едната кола се : Золи, негов колега, Боки и јас, во
> другата
> >>> се Уфо, Стама и Дамјан.
>
> Морам да откажам јас, имаме незавршени обврски со Алда. Мораме да ги
> средиме до понеделник.
>
> C'est la vie!
>
>
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111112/a5e51b58/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list