[2s.mk-friends] FLOSSK конференција - 12 ноември - повик за презентации

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Nov 11 23:31:55 UTC 2011


Или сеа сме точно 5. Ок надевајте се дека дамјан купил зелен картон.

И коа тргаме утре?
On Nov 12, 2011 12:30 AM, "Arangel Angov" <ufo at linux.net.mk> wrote:

> Wtf?!!! И сеа двајца да идеме?? Кој кур ебате
> On Nov 11, 2011 11:00 PM, "Igor Stamatovski" <igor.stamatovski at gmail.com>
> wrote:
>
>> 2011/11/11 Bojan Ilievski <drakuwa at gmail.com>:
>> >>> 2 коли одат, во едната кола се : Золи, негов колега, Боки и јас, во
>> другата
>> >>> се Уфо, Стама и Дамјан.
>>
>> Морам да откажам јас, имаме незавршени обврски со Алда. Мораме да ги
>> средиме до понеделник.
>>
>> C'est la vie!
>>
>>
>>
>> --
>> Igor
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111112/7d8a73f4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list