[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Oct 13 09:02:37 UTC 2011


2011/10/13 Blagoj Kapsarov <kapsarovb at gmail.com>:
> Во случајна посета на Буњаковец вчера, горе на спрат видов дуќани од 50-100
> квадрати што се изнајмуваат 50-70-100 евра месечно што не е така висока цена
> и може на средбите да се собираат 50-100 денари по човек во кутија за
> донации од тие што ќе посетуваат работни групи и така ќе си продолжи
> работотата на организацијата...

Ова е одлична вест.

Благој имаш телефон, информации за локацијата или човек со кого можеме
да контактираме за овие простори за оваа цена?

Фала.-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list