[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Sun Oct 30 19:35:23 UTC 2011


Има ново место кај polyesterday во дебар маало, 60+ квадрати на приземје, 3
соби кујна со сѐ само без фрижидер и купатило.
Цената е 210е + сметки значи околу 250 би требало сѐ да фати. Може да го
видиме утре или задутре, ќе се чујам утре со жената од агенцијата да се
договориме.

Поздрав,
-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111030/72b749fa/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list