[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Oct 23 13:34:09 UTC 2011


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Со Владан и Алекс сабајле разгледувавме простор во сутерен во
Тафталиџе карши игралиштата кај основното школо на ул. Варшавска.

Еве ги сликите што ги напраи Владан.
http://ubuntuone.com/4xCX3C6hhUcbUAgaz9K282

И еве мапа:
http://maps.google.com/maps?q=42.001328,21.394431&hl=en&sll=42.003812,21.452246&sspn=0.132733,0.256119&num=1&t=h&vpsrc=0&z=19

Местото е 200 евра без данок + сметки. Жената ни рече дека сега
данокот бил 8% и дека ќе треба да платиме помалце од 20 евра за данок.
Има две простории, ходник, веце и простор за кујна (кујната се уште не
е направена).

Местото е направено пред некое време, значи се внатре е ново, има
висока ограда надвор. Жената се сложи да ни направи тенда и кујна од
парите од киријата и е отворена за преговори околу периодот на
изнајмување.

Мислам дека просторот е одличен за тоа што ни треба, во првата
просторија би ги поставиле масите за седење додека во втората помалата
би можело да го чуваме цел хардвер, електроника, сервери и сл.

За греење можеме да се врземе на нивното приватно парно или да си
обезбедиме наше греење.

За транспорт постојат две опции: партизанска е блиску со автобуси 2,
22, 24, 12, 19, 7, 4, 65, 21 итн. По иво лола иде број 5.

Од супермаркети има Тедико одма блиску тука на лондонска. А од позади
накај партизнаска има вегера а тука е и лептокарија.

Местото го гледале и други луѓе за канцеларии па да решиме што ќе
праиме побрзо.
- -- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iQEcBAEBAgAGBQJOpBfOAAoJEOJshBPknjYKSQMH/2v6+4I2fLbD2otOMhr5qywK
JFBuW2tynLCKKUIr9XipjNKEgNPFhKSqQ02VL72WD+ozKzrv9pDgL991+qZtz61s
81GK7zRoBlxtcSUb2xtdSmB9MumzhnLb4l0+5eaQfE3TyadI8trl3KkmVXm9Ki5w
B4xdh4TIXAt4Um+tNHI3tMxPnQQxCg9RqNdMmQpLsAgAwmiDPbh5R2MvJ5KL2NGm
QZowb9GNHrhFTMSDxIPrI0pMhmK5GZhQtSNqI00vjhtfeJwa3F3zEC60kJ6NKfC9
E0eA69OZaTn1gjBsqdg+CHicvYH9L9f5nRi8N56gcgSyY03TS4Yhfu/WJYWKDbg=
=1jHO
-----END PGP SIGNATURE-----More information about the Ossm-members mailing list