[2s.mk-friends] Локален ArchLinux mirror

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Mon Oct 24 15:31:47 UTC 2011


On 16.10.2011 21:29, Aleks wrote:
>
> Овие неколку дена ќе се тестира серверот, па доколку имате какви било 
> проблеми пишете тука. Откако ќе се осигураме дека серверот работи како 
> што треба ќе го пријавиме како официјален ArchLinux сервер.
>

Новости, миророт од денеска е официјален арч мирор за Македонија и 
воедно е достапен преку IPv6 :  2001:470:1f14:1e77::2


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list