[2s.mk-friends] 17-18 Септември НСНД Струмица

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Mon Sep 12 22:12:24 UTC 2011


гроздобер е најбитна работа на свет, после варење ракија
која го оправдува секое отсуство од секаде  ;-)))

поздрав


2011/9/12 Дарко <dar3.st at gmail.com>:
> On 09/12/2011 03:58 PM, DZvonko Nikolov wrote:
>>
>> резервирав 6 двокреветни соби во хотел Централ
>> за сабота по цена од 1540 ден (како што беше).
>> ако има уште кандидати, кажувајте да резервирам
>> навреме.
>>
>> поздрав
>>
>>
> Постои реална можност поради виша сила (гроздобер) јас да отсуствувам од
> настанот. Доколку тоа се случи, ќе се погрижам сместувањето кое што е
> резервирано за мене да биде платено. Во секој случај би требало утре да имам
> точна информација дали ке можам да дојдам или не.
> for the record, it's not up to me.
>
>
> --
> Darko Stojkovski
>  - Arch linux user
>  - geek
>  - hates windows, loves python
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
-----------------------------------------------------------------------------------
Regards

DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
-----------------------------------------------------------------------------------
The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------


More information about the Ossm-members mailing list