[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Hristina Nikolovska hristina.nikolovska at gmail.com
Tue Sep 27 12:54:07 UTC 2011


Сега прашав за
www.na.org.mk

уште не работат, се им е блокирано заради стариот директор преварант.
И од таму незнаат кога ќе се среди работата. Ама кога ќе биде, ако биде, ќе
ми пријават.2011/9/27 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>

> 2011/9/27 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> > Ако било кој знае или може да се распраша, или да провери огласи за
> > деловен простор или мезанин во зграда (со посебен влез) кој што е во
> > опсегот на параметрите погоре, нека пише веднаш, јас сум слободен
> > неделава да одам да го видам просторот и да известам тука што како.
> >
>
> Тоа деловен простор.. значи би одговарало и канцеларија некоја на
> приземје во зграда? Пошто кај мене во зградата има неколку простории
> шо се празни, може да се распрашам.
> Али мислам дека таков простор нема да одговара на идејата за хакерспејс..
> не?
>
> Позз
>
>
> --
> http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
> Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
> GnuPG: 754AC43D,
>
> I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
> http://www.fsf.org/jf?referrer=6023
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110927/b3643203/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list