[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Wed Sep 28 19:30:26 UTC 2011


2011/9/27 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Ако било кој знае или може да се распраша, или да провери огласи за
> деловен простор или мезанин во зграда (со посебен влез) кој што е во
> опсегот на параметрите погоре, нека пише веднаш, јас сум слободен
> неделава да одам да го видам просторот и да известам тука што како.
>

Тоа деловен простор.. значи би одговарало и канцеларија некоја на
приземје во зграда? Пошто кај мене во зградата има неколку простории
шо се празни, може да се распрашам.
Али мислам дека таков простор нема да одговара на идејата за хакерспејс.. не?

Позз


-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list