[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Azder azhder at gmail.com
Thu Apr 5 21:11:57 UTC 2012


кај да се пријавиме?

Се читаме (Se chitame).


2012/4/5 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> On 04/02/2012 11:42 PM, Damjan Georgievski wrote:
>
>> Со овој меил се пријавувам за организатор на НСНД Штип 2012.
>>> Доколку ми биде одобрено од Ваша страна уште од понеделник би можел да
>>> почнам со подготовкитте за овој настан.
>>>
>> ајде wiki-то пополнете го малку
>>
>> http://wiki.spodeli.org/NSND/**2012/Штип<http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/%D0%A8%D1%82%D0%B8%D0%BF>
>>
>>
>>
>>
> Дечки :) Пријавувајте се, уште 2 дена остануваат до настанот а ко што
> гледам само еден сега за сега ќе оди сигурно.
>
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> http://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120405/d84143d7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list