[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Apr 6 09:02:29 UTC 2012


2012/4/5 Azder <azhder at gmail.com>:
> кај да се пријавиме?
>
> Се читаме (Se chitame).

На викито (Na vikito).

До сите заинтересирани, утре во 10.30 на бензинската Лукоил во
автокоманда, тргаме штом се собереме сите.

Настанот во Штип би требало да почне накај 12.30.

Веројатно ќе спиеме у истиот хотел Ваго како и минатите години, цената
е некад околу 1000 денари со појадок (не сум сигурен за точната цифра,
може и да беше поефтино). За други опции не добивме никаков фидбек
досега.

Се гледаме во Штип.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list