[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Azder azhder at gmail.com
Fri Apr 6 09:07:55 UTC 2012


епа за секој случај ја да си се најавам и овде, пошто треба да си го барам
password-от од викито.
кажете само со превоз како сме.

Се читаме (Se chitame).


2012/4/6 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2012/4/5 Azder <azhder at gmail.com>:
> > кај да се пријавиме?
> >
> > Се читаме (Se chitame).
>
> На викито (Na vikito).
>
> До сите заинтересирани, утре во 10.30 на бензинската Лукоил во
> автокоманда, тргаме штом се собереме сите.
>
> Настанот во Штип би требало да почне накај 12.30.
>
> Веројатно ќе спиеме у истиот хотел Ваго како и минатите години, цената
> е некад околу 1000 денари со појадок (не сум сигурен за точната цифра,
> може и да беше поефтино). За други опции не добивме никаков фидбек
> досега.
>
> Се гледаме во Штип.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120406/8b1866eb/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list