[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Vlatce vladoz71 at gmail.com
Fri Apr 6 09:37:22 UTC 2012


Се извинувам што се мешам во муабет, меѓутоа да прашам за донирање на стара
компјутерска опрема дали Хак Лаб КИКА се уште прима донации?

Пратив емаил на таа страницата да донации од пред некое време и сеуште
немам одговор. Ова е група на Хак Лаб КИКА или?


позз, Владо.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120406/0c28949d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list