[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Apr 6 10:00:01 UTC 2012


On Fri, Apr 6, 2012 at 11:37 AM, Vlatce <vladoz71 at gmail.com> wrote:
> Се извинувам што се мешам во муабет, меѓутоа да прашам за донирање на стара
> компјутерска опрема дали Хак Лаб КИКА се уште прима донации?
>
> Пратив емаил на таа страницата да донации од пред некое време и сеуште немам
> одговор. Ова е група на Хак Лаб КИКА или?

Ова е група за заедницата на корисници на слободен софтвер во
македонија и придружни членови на слободен софтвер македонија.

Но, иако не си на вистинското место, сепак имаш среќа, бидејќи
повеќето од членовите се
и на двете групи. Некој ќе прочита и ќе провери што си испратил.

Постои и специфичната група за хаклаб КИКА
https://groups.google.com/forum/?fromgroups#!forum/spodeli-prostor

Поздрав,


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list