[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Fri Apr 6 12:26:28 UTC 2012


Штотуку решив дека ќе дојдам сигурно.
Не сум сигурен дали само утре или и во недела ќе останам.

Баже (Baze)


More information about the Ossm-members mailing list