[2s.mk-friends] Бројка за GSoC

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sat Apr 7 12:01:46 UTC 2012


Многу кооперативни хакерчиња :)

On Sat, Apr 7, 2012 at 4:39 AM, Tamara Atanasoska
<tamara.atanasoska20 at gmail.com> wrote:
> Здраво, колку од вас се пријавија на GSoC? Ако некој не е на листава а
> се пријавил
> кажете ми, пишете +1,2 итн.
>
> Ми треба за блог пост кој ќе го пишувам за google open source blog колку ни е
> заедницава awesome :)
>
> ако може да ми одговорите денеска, одлично би било.
>
> фала.


More information about the Ossm-members mailing list