[2s.mk-friends] Бројка за GSoC

Marko Doda marko at lugola.net
Sat Apr 7 12:16:26 UTC 2012


Ваљда не читаат листа/не се на листа.

On Sat, Apr 7, 2012 at 2:01 PM, Tamara Atanasoska <
tamara.atanasoska20 at gmail.com> wrote:

> Многу кооперативни хакерчиња :)
>
> On Sat, Apr 7, 2012 at 4:39 AM, Tamara Atanasoska
> <tamara.atanasoska20 at gmail.com> wrote:
> > Здраво, колку од вас се пријавија на GSoC? Ако некој не е на листава а
> > се пријавил
> > кажете ми, пишете +1,2 итн.
> >
> > Ми треба за блог пост кој ќе го пишувам за google open source blog колку
> ни е
> > заедницава awesome :)
> >
> > ако може да ми одговорите денеска, одлично би било.
> >
> > фала.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120407/08409801/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list