[2s.mk-friends] Бројка за GSoC

Bojan Ilievski drakuwa at gmail.com
Sat Apr 7 14:16:53 UTC 2012


Си направи сама муабет? :))

On Sat, Apr 7, 2012 at 2:16 PM, Marko Doda <marko at lugola.net> wrote:
> Ваљда не читаат листа/не се на листа.
>
>
> On Sat, Apr 7, 2012 at 2:01 PM, Tamara Atanasoska
> <tamara.atanasoska20 at gmail.com> wrote:
>>
>> Многу кооперативни хакерчиња :)
>>
>> On Sat, Apr 7, 2012 at 4:39 AM, Tamara Atanasoska
>> <tamara.atanasoska20 at gmail.com> wrote:
>> > Здраво, колку од вас се пријавија на GSoC? Ако некој не е на листава а
>> > се пријавил
>> > кажете ми, пишете +1,2 итн.
>> >
>> > Ми треба за блог пост кој ќе го пишувам за google open source blog колку
>> > ни е
>> > заедницава awesome :)
>> >
>> > ако може да ми одговорите денеска, одлично би било.
>> >
>> > фала.
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list