[2s.mk-friends] Сместување на Share

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Sun Apr 8 01:33:53 UTC 2012


<igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
>> Колку што знам околу 10-12 луѓе ќе одат на Share. Со Баже резервиравме
>> спиење во In Old Shoes хостел, Brankova 18 Белград,
>> за мене и за него.Ако бирате хостели или сл, можете да резервирате
>> тука, или негде во близина за да бидеме сместени во исто место.
>>
>> Резервацијата е за 26,27,28 април 2012.
>>
>> Колку да имате предвид, па да се координираме во оваа нишка.
>>
>> --

И јас ќе спијам кај роднини пријатели и што сѐ не, ама може и да им 
скурчам на сите па да треба да спијам во хостел. Како и да е не ме 
планирајте, ако треба тогаш ќе си најдам.

-- 
Владан
More information about the Ossm-members mailing list