[2s.mk-friends] НСНД Белград 21-22.04.2012

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Sun Apr 8 22:40:17 UTC 2012


On 04/09/2012 12:35 AM, Tamara Atanasoska wrote:
> владе им Renault Kangoo и мислам дека сосема комотно можеме да се
> возиме тројца позади, вие + владан + јас и владе. они беа на одмор
> така комотно си беше.
>
>

може јас со уфо и стама да одам во тој случај ако не, па ќе се вратам со 
вас од шер следниот викенд.

-- 
Владан
More information about the Ossm-members mailing list