[2s.mk-friends] НСНД Белград 21-22.04.2012

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sun Apr 8 23:08:30 UTC 2012


Како сакаш Владан, ццц нежни хакерчиња треба малку на трансерски дух
да ве научиме :)

Ние ќе си идеме на 29ти рано сабајле така да Далибор ќе треба да
барате некој друг за враќање.

On Mon, Apr 9, 2012 at 12:40 AM, Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com> wrote:
> On 04/09/2012 12:35 AM, Tamara Atanasoska wrote:
>>
>> владе им Renault Kangoo и мислам дека сосема комотно можеме да се
>> возиме тројца позади, вие + владан + јас и владе. они беа на одмор
>> така комотно си беше.
>>
>>
>
> може јас со уфо и стама да одам во тој случај ако не, па ќе се вратам со вас
> од шер следниот викенд.
>
> --
> Владан
>


More information about the Ossm-members mailing list