[2s.mk-friends] Fwd: НСНД Белград 21-22.04.2012

Azder azhder at gmail.com
Mon Apr 9 13:09:57 UTC 2012


On Apr 9, 2012 1:08 AM, "Tamara Atanasoska" <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
wrote:

> Како сакаш Владан, ццц нежни хакерчиња треба малку на трансерски дух
> да ве научиме :)
>
> Ние ќе си идеме на 29ти рано сабајле така да Далибор ќе треба да
> барате некој друг за враќање.
>
> On Mon, Apr 9, 2012 at 12:40 AM, Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>
> wrote:
> > On 04/09/2012 12:35 AM, Tamara Atanasoska wrote:
> >>
> >> владе им Renault Kangoo и мислам дека сосема комотно можеме да се
> >> возиме тројца позади, вие + владан + јас и владе. они беа на одмор
> >> така комотно си беше.
> >>
> >>
> >
> > може јас со уфо и стама да одам во тој случај ако не, па ќе се вратам со
> вас
> > од шер следниот викенд.
> >
> > --
> > Владан
> >
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>

Нема вики и за ова? Да си кажам овде тогаш. Ја сум само за НСНД викенд и ич
кола :)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120409/27dfe08c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list