[2s.mk-friends] JavaScript во четврток

Azder azhder at gmail.com
Mon Apr 16 18:15:22 UTC 2012


Здраво народе, дали сте расположени за нешто JavaScript во четврток на
Програмски Јазици?

Мислам дека би било добро конечно да се потсобериме и пребројме колку од
нас го користат чудото и какви проблеми имаат, па да почниме со размена на
знаења и искуства и со овој јазик.

Па ако ви е ќеиф, или пак знајте некој шо исто така го работи JS пишете.

Се читаме (Se chitame).
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120416/29496deb/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list