[2s.mk-friends] JavaScript во четврток

Marko Leopard leopardmk at gmail.com
Mon Apr 16 18:43:27 UTC 2012


Јас би сакал, но незнам дали ке можам да дојдам бидејки сум од Штип.

On Mon, Apr 16, 2012 at 8:15 PM, Azder <azhder at gmail.com> wrote:

> Здраво народе, дали сте расположени за нешто JavaScript во четврток на
> Програмски Јазици?
>
> Мислам дека би било добро конечно да се потсобериме и пребројме колку од
> нас го користат чудото и какви проблеми имаат, па да почниме со размена на
> знаења и искуства и со овој јазик.
>
> Па ако ви е ќеиф, или пак знајте некој шо исто така го работи JS пишете.
>
> Се читаме (Se chitame).
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120416/64c0e030/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list