[2s.mk-friends] JavaScript во четврток

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Mon Apr 16 19:21:30 UTC 2012


+1 и Шпион да го викнеме што не му треба гугл кога ќе го прашаш нешто
за јаваскрипт :)

On Mon, Apr 16, 2012 at 8:43 PM, Marko Leopard <leopardmk at gmail.com> wrote:
> Јас би сакал, но незнам дали ке можам да дојдам бидејки сум од Штип.
>
> On Mon, Apr 16, 2012 at 8:15 PM, Azder <azhder at gmail.com> wrote:
>>
>> Здраво народе, дали сте расположени за нешто JavaScript во четврток на
>> Програмски Јазици?
>>
>> Мислам дека би било добро конечно да се потсобериме и пребројме колку од
>> нас го користат чудото и какви проблеми имаат, па да почниме со размена на
>> знаења и искуства и со овој јазик.
>>
>> Па ако ви е ќеиф, или пак знајте некој шо исто така го работи JS пишете.
>>
>> Се читаме (Se chitame).
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list