[2s.mk-friends] spodeli-prostor

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 24 14:18:27 UTC 2012


Покрај ossm-members постои уште една листа која што се вика
spodeli-prostor, кај што повеќе се дискутирало за работи поврзани со КИКА
досеа. Пошто повеќето луѓе од оваа листа се и таму ја мислам дека нема
потреба од неа и можеме да ја укинеме, и онака е на google groups, додека
другава е на наш хостинг.

за/против?

to consolidate or not? pros/cons?
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120424/c4217d81/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list