[2s.mk-friends] spodeli-prostor

Azder azhder at gmail.com
Tue Apr 24 14:20:56 UTC 2012


ЗА укинување!

Се читаме (Se chitame).


2012/4/24 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> Покрај ossm-members постои уште една листа која што се вика
> spodeli-prostor, кај што повеќе се дискутирало за работи поврзани со КИКА
> досеа. Пошто повеќето луѓе од оваа листа се и таму ја мислам дека нема
> потреба од неа и можеме да ја укинеме, и онака е на google groups, додека
> другава е на наш хостинг.
>
> за/против?
>
> to consolidate or not? pros/cons?
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120424/a999b56f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list