[2s.mk-friends] spodeli-prostor

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Apr 24 18:08:26 UTC 2012


> Покрај ossm-members постои уште една листа која што се вика
> spodeli-prostor, кај што повеќе се дискутирало за работи поврзани со
> КИКА досеа. Пошто повеќето луѓе од оваа листа се и таму ја мислам дека
> нема потреба од неа и можеме да ја укинеме, и онака е на google groups,
> додека другава е на наш хостинг.
>
> за/против?
>
> to consolidate or not? pros/cons?

ја сум за консолидација да … само
а) прашањето е дали повеќето од *таа* листа се на оваа
б) и они дали ќе сакаат да се пребацат тука.
така да, на таа листа треба да се прати ова


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list