[2s.mk-friends] spodeli-prostor

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Apr 27 18:45:35 UTC 2012


2012/4/24 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>
>
> ја сум за консолидација да … само
> а) прашањето е дали повеќето од *таа* листа се на оваа
> б) и они дали ќе сакаат да се пребацат тука.
> така да, на таа листа треба да се прати ова


Па ко што глеам не рагира никој досега... би можеле да пратиме уште еден
мејл дека за 2-3 недели од сега ја гасиме таа листа и кој сака може да се
зачлени на оваа (со линкот за регистрација).

Други идеи/размислувања?
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120427/3738b2f9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list