[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 25 12:48:01 UTC 2012


Треба да одлучиме кого би сакале да викнеме од заедницата или компаниите
кои што се занимаваат со слободен софтвер. Ако имате некој идол, човек што
знаете дека работи со слободен софтвер и би можел да го презентира истото
како бизнис кејс на конференцијата, ве молам испратете предлози на листава.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120425/d65d0501/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list