[2s.mk-friends] Куќен ред КИКА

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Aug 18 13:58:24 UTC 2012


2012/8/18 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Ова може да се дискутира на наредниот состанок за кика, кој предлагам да
> биде некаде крај на август или почеток на септември заради годишите одмори и
> фактот што повеќе од луѓето не се во Скопје

Состанок можеш да закажеш во посебен тред - не гледам зашто ова да не
се дискутира тука, ако сака некој нешто да си каже.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list