[2s.mk-friends] Куќен ред КИКА

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Aug 18 16:40:28 UTC 2012


2012/8/18 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Состанок можеш да закажеш во посебен тред - не гледам зашто ова да не
> се дискутира тука, ако сака некој нешто да си каже.

Она што сакав да го кажам, во ред може да се дискутира на состанок и
ќе се дискутира, ама да не им оневозможуваме на останатите луѓе на
листава да се изјаснат на темава, не сите можат да дојдат на состанок
секогаш.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list