[2s.mk-friends] Куќен ред КИКА

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Aug 19 10:46:46 UTC 2012


Упс GMAIL :(

2012/8/19 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> +100
>
> У 3C2D

У 3C2D (Chaos Computer Club Dresden) фрижидерчето им беше полно со
лимонада (шишенца по 0.2л и 0.33л) и сите си функционираа фино и
среќно си штракаа по лаптопите :)

бтњ. Мислам дека алкохолот не е причина за галамата и журките во
хаклабот и не сум сигурен дека пиењето сокче ќе  спречи било кој од
правење журки во хаклаб, алкохолот само долева безин во огинот. Можеби
и оние работи кои до сега си ги подразбиравме и си почитувавме,
непишани правила на добро однесување и општа култура, треба да го
ставиме во куќниот ред...

Доколку овие појави се повторуваат треба и да се санкционираат.


Поздрав,
Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list