[2s.mk-friends] Куќен ред КИКА

Damjan Janevski miopa at bagra.org
Wed Aug 22 13:00:58 UTC 2012


>
> 2012/8/19 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> > +100
> >
> > У 3C2D
>
> У 3C2D (Chaos Computer Club Dresden) фрижидерчето им беше полно со
> лимонада (шишенца по 0.2л и 0.33л) и сите си функционираа фино и
> среќно си штракаа по лаптопите :)
>

Во Металаб во Виена фрижидерот беше пун со пиво (за кое можеш да оставиш
некое евро во кутија покрај) и се дуваше трева масовно (цигари не смееше
внатре). И сите си функционираа фино и среќно секако :)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120822/b47602b6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list