[2s.mk-friends] 29c3 (Chaos Communication Congress)

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri Aug 24 15:31:39 UTC 2012


On 08/24/12 13:22, Arangel Angov wrote:
> http://events.ccc.de/2012/08/08/why-did-you-move-the-cccongress-to-hamburg-of-all-places/
>
> Гледам дека од прилика цените на хостелите во Хамбург се повисоки од
> оние во Берлин и почнуваат некаде од 15 евра па стигаат се до 30-30 и
> нешто како што се доближува нова година. Претпоставувам дека и цената
> на храната е повисока од Берлин (ако има некој искуство нека сподели).

поскапо е во Хамбург ама не кознае колку, околу 10% би требало, значи 
+100е треба да стигнат за тие што ќе пијат повеќе пиво и што нема да 
јадат по пекари.

-- 
vladan
More information about the Ossm-members mailing list