[2s.mk-friends] 29c3 (Chaos Communication Congress)

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Fri Aug 24 13:43:29 UTC 2012


Тажно е ова што е во Хамбург. Тажно.

2012/8/24 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
> On 08/24/12 13:22, Arangel Angov wrote:
>>
>>
>> http://events.ccc.de/2012/08/08/why-did-you-move-the-cccongress-to-hamburg-of-all-places/
>>
>>
>> Гледам дека од прилика цените на хостелите во Хамбург се повисоки од
>> оние во Берлин и почнуваат некаде од 15 евра па стигаат се до 30-30 и
>> нешто како што се доближува нова година. Претпоставувам дека и цената
>> на храната е повисока од Берлин (ако има некој искуство нека сподели).
>
>
> поскапо е во Хамбург ама не кознае колку, околу 10% би требало, значи +100е
> треба да стигнат за тие што ќе пијат повеќе пиво и што нема да јадат по
> пекари.
>
> --
> vladan
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list